«Teen Challenge» 10. april

Norges Kampsportforbund Karate Seksjonen og Horten Karate Klubb har gleden av å ønske alle karate venner hjertelig velkommen til Junior Cup / Teen Challenge i fullkontakt karate med begrensninger som avvikles i Horten 10. april 2010.

Juniorcup / Teen Challenge utvikler seg til å bli et større arrangement for hver gang og Horten Karate Klubb nedlegger mye tid og arbeid i forberedelsene til et slikt arrangement som de i år har invitert Sverige til å delta med sine beste juniorer. Det nyeste er at barn helt ned til 8 års-alderen kjemper etter et tilpasset fullkontaktregelverk. Påmeldingsfrist er innen 26 mars kl 24.00.

Kata ; Individuell cup konkurranse vil bli holdt i henhold til underliggende tabell. Merk at inndelingen kan endres i henhold til påmeldte elever. Kata konkurransen er åpen for alle Kyokushin forgreninger der utøverne bedømmes på grunnlag av leveringene (Små tekniske forskjeller er ikke vektlagt). Blir det åpnet for valgfri kata, skal ikke elevene fremvise høyere kata en to grader over egen belte grad (NKO sin syllabus vil være styrende).

10-7 kyu;
Taikyoku Sono Ichi (obligatorisk)
Taikyoku Sono Ni (valgfri)
Taikyoku Sono San (valgfri)
Pinan Sono Ichi (valgfri)

6kyu og høyere;
Pinan Sono Ichi (obligatorisk)
Pinan Sono Ni (trekkes)
Pinan Sono San (trekkes)
Pinan Sono Yon (trekkes)

Vi ønsker Horten Karate Klubb lykke til med arrangementet og håper at det stiller mange utøvere på tvers av organisasjonstilhørigheten.